17 november 2009

Uppdatering från katterna i Dädesjö!


Matte fick en stativ av sin pappa när hon fyllde år som hon bestämde sig för att prova. Hon bestämde sig för att fotografera sig själv med en katt i famnen. Till Wildberrys förskräckelse så var hon närmast till hands. Ni kanske ser på bilden att matte ser mera nöjd ut än vad Wildberry gör.

Förutom detta så flyter våra kattliv på här i Dädesjö, det är dock inte länge tills vi ska flytta tillbaka till Sölvesborg. Det kommer inte att bli så stor skillnad för Blueberry och Wildberry, men för Siri kommer det att bli lite värre. Hon har fått vara utekatt nu under dessa tre månaderna vi har bott här. Nu när vi ska tillbaka till staden igen så kommer hon att få bli innekatt återigen. Frågan är om hon kommer att acceptera det eller inte. Det blir svårt. Matte har iallafall lovat oss att vi kommer att få flytta till hus inom en snar framtid, där ska alla katter få vara ute :)

Blueberry har hittat en ny favorit leksak i huset: En av mattes växter. Det är en liten växt som matte har drivit upp från frö. Blueberry har grävt upp den från krukan fyra gånger och varje gång har så har matte planterat tillbaka den igen. Tillslut fick matte nog och slängde den, men hon orkade inte tömma krukan som står kvar i fönstret. Så nu satt Blueberry brevid krukan och skrek förtvivlat och undrade var den var....sorgligt. Dumma matte som slängde den.....
//Siri, Blueberry och Wildberry.

2 kommentarer:

  1. Du måste köpa en ny planta! Bara se till att den inte är giftig! Så roligt att läsa om er! Kram Agnes

    SvaraRadera
  2. Ja jag ska köpa en ny, Blueberry blev så ledsen :( Hehe. Tack så mycket, vad gullig du är! :D Kram Sara

    SvaraRadera