15 april 2010

Fotokull.

Hej hej!
Nu är det ju så att matte har börjat jobba, vilket innebär att hon är väldigt trött varje kväll när hon kommer hem. Därför orkar hon inte göra något mera än att slänga sig på soffan och titta på TV. Hon har i alla fall lovat oss att det blir bättre när hon kommer in i det lite mera. Idag så lyckades vi i alla fall få henne till att blogga! Det var minsann på tiden.

Vi läste en av kommentarerna från förra inlägget. Findus, Isak och Rasmus skriver att Kattliv har kommit hem till de som prenumererar, spännande! Ni måste säga vad ni tycker :) Vi har inte sett det själva ännu, eftersom matte köper varje nummer i butik (osmart tycker vi och säkert dyrare). Vi är lite nervösa för hur det ser ut, man vet ju aldrig vad matte har sagt i intervjun.

Vi har dessutom blivit fotokullade så nu lägger vi upp en bild :) Den är tagen när vi bodde i Växjö. Wildberry och Blueberry ligger och putsar varandra och busar lite. Förresten tror inte matte att det är några bebisar i Wildberrys mage längre. Men vi får se..

Nu ska vi fotkulla några andra härliga kattbloggar! De vi väljer är:
http://duideco.blogspot.com/
http://www.3katter.blogspot.com
http://Kattfamiljen.se
http://stationskatterna.blogspot.com/

10 kommentarer:

  1. Ja det är så tråkigt med dessa fördomar. Katter brukar varna innan dom biter eller liknande. Men kan man inte kattspråk så kanske det verkar som det är oprovoserat fast det inte alls är så. Men det dumma är att vissa inte tänker så utan då är djuret direkt farligt. Det är som att jag skulle påstå att alla hundar är farliga för jag är mindre bra på hundspråk och är osäker på exakt hur jag skall läsa dom.
    Jättekul att ni fotokullar mig men mindre kul att vår externa hårddisk där alla bildmappar låg har pajat :( har bara några bilder på slrivbordet.

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder på er, sötnosar!
    Kurr och svanskramar!

    SvaraRadera
  3. Ni var allt ganska så små där, sötnosar! Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Förstår precis hur ni har det med er Matte då det är likadant för oss. matte hinner/orkar inte blogga på vardagarna då hon jobbar utan vi får vänta till helgerna nu. Gullig bild på er gosare.

    SvaraRadera
  5. Ååå, vilken härlig gosbild! Vi tyckte det var ett bra reportage i tidningen, med snygga kattbilder. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Mysig bild! Få se när vi hinner lägga upp vår!
    Trevlig helg!

    Tasselitassar
    //Zeke, Texas & Hajen

    ps: Läst mailet vi skickat er?

    SvaraRadera
  7. Åh så roligt med Kattliv! Tyckte att det var super artikel och så fin bild på dig Sara! Ja så klart även de håriga skönheterna : ) Fast jag tycker att DU tar bättre bilder : ) Bara så du vet!

    Många soliga kramar från Göteborg /Agnes

    SvaraRadera
  8. heej såg er i kattliv..köpte den idag! så söt bild på er alla ;) *Champis,Ida o Mysan

    SvaraRadera
  9. När kommer den till pressbyrån? så jag kan köpa den!! Sofie <3

    SvaraRadera