3 april 2010

Vår påskhelg.

Kurragömma med Wildberry!

Hon är verkligen bra på att gömma sig!

Blueberry myser i fåtöljen.

Wildberrys tur att mysa i fåtöljen.

Hej hej!
Vi har inte hunnit med bloggen så mycket denna veckan för Matte säger att det är så stressigt kring påsk. Hon kan tala för sig själv, för vi har då inte stressat. Fast matte och husse har vi knappt sett röken av, vilket är under all kritik! Vi har i alla fall fått en fåtölj av mattes farmor och farfar. Den har tillhört mattes farmors mamma. Hon måste verkligen vara gammal hon! Fåtöljen är i alla fall hur bra som helst och vi slåss nästan om vem som ska få äran att sova i den. Ibland kommer matte och tar över den och det är inte populärt hos oss. Imorgon så ska matte och husse bort igen, på något de kallar dop. Tyvärr är det inget som vi får följa med på. Vi förstår inte riktigt, men matte säger att det inte är tillåtet att ta med sig tre katter på ett dop. Människor och deras regler (suck). Det hade väl bara varit trevligt med katter på ett dop?! Katter passar ju bra i alla sammanhang. Det tycker i alla fall vi!

Matte kan i alla fall få ett litet plus under denna påskhelgen. Hon var nämligen på Ullared igår och kom hem med en helt ny fjädervippa till oss! :)

Glad påsk till er alla önskar Siri, Blueberry O Wildberry

6 kommentarer:

  1. Ser jätteskön ut, den där fåtöljen! Men det gäller att vara kvick i vändningarna när man ska tinga platsen, förstår vi. Konstigt att inte katter får komma till dopningen. Ni kunde ju fläkta med fjädervippan så att inte bebisen blir för varm. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Glad Påsk kära flickor! Underbara bilder på er som vanligt! Hoppas ni alla har en fin Påsk vi solar i solen : ) MYSIGT!

    Vet ni på lillmattes dop hade ni varit mer än välkomna. Sven och Signe fick inte följa med till kyrkan men de var med på festen : )

    Påskkram Agnes

    SvaraRadera
  3. Glad påsk till er söta flickor *ler* Ser ut att ha mysigt i den fåtöljen..;) OCh vad kul och få ny Vippa det som är gö roligt.. ;) Ha en underbar Påskdag ;)

    /Kram *Champis,Ida och Mysan*

    SvaraRadera
  4. MysPys i Påsktider är inte att förakta!
    Vad fina ni är!
    ~*♥♥♥*~ GladJamPåskKram! ~*♥♥♥*~
    från Bröderna Bus

    SvaraRadera
  5. Söta bilder :)Hur går det med Wildberrys dräktighet?

    Ang länkbyte. Antar att du menar bannerbyte när du pratar om loggor? I blogger brukar man kunna lägga in en gadget med valfri text som kan vara en html kod till en banner. Då får du fram en logga så att säga :) jag kan skicka en kod till dig om du vill?
    Men vi kan även lägga till varandra i länklistan också. Ser att du har en länklista så den vet du ju hur den funkar :)
    Lägger till dig i min.
    Kram Heidi

    SvaraRadera
  6. grymt vacker blogg och bilder ^^,

    SvaraRadera