25 april 2010

Vår.





Hej!
Idag så har vi varit på Valje halvö för fotografering! Det började ganska så komplicerat för matte som försökte få med sig tre lösa katter i bilen :S Hon har nämligen lämnat ut vår transportbur till husses mormor. Så det var mer eller mindre kaos i bilen med tre skrikande och klättrande katter. Tur att det inte var mer än 5 min bilfärd, för då vet vi inte hur det hade slutat. Mattes nya bil är i alla fall lagom hårig och fin nu! Det var underbart väder så vi njöt av att springa av oss lite bland alla vitsipporna. Här är i alla fall några av bilderna som matte tog. Som vanligt var det lättast att fotografera Siri och svårast att fotografera Blueberry.

/Siri, Blueberry O Wildberry

6 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder på lika underbart vackra katter! *andäktigt* Er matte är en jätteduktig tassograf! Vår matte trillade nästan av stolen när hon fick se bilderna. Hon hälsar, att de borde man ta fram och titta på för att bli gladare när det kommer trist-väder-dagar. Det märks att ni hade en fin utflykt. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Härligt att få springa runt sådär alldeles fri! och vilka bilder! Håller med Findus, Isak och Rasmus. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Åh vilka fina bilder! Vad härligt-vårigt det ser ut!

    SvaraRadera
  4. Underbara bilder som vanligt från er. På första bilden har katten ett lite roligt ansiktsutryck ungefär som om hon säger "vad är detta?". Det var riktigt skönt väder i helgen, vi låg och sol- och grusbadade på garage infarten, mysigt.

    SvaraRadera
  5. Heej :) Oj vilka fina vår bilder på missarna :D :D Snart ska vi åxå få komma ut.. för matte har köpt en sele :D ska bli kul.. /Champis,Ida och Mysan

    SvaraRadera
  6. Åh jag dör så fint! Den sista på Siri är ju bara sä härlig! Dessa svansar! Sven är helt kär i alla dina damer : )

    Han tog en mus igår och lämnade den till matte : ) Fick beröm och var så duktig!

    Kramar Agnes

    SvaraRadera