23 november 2010

Blueberry försvunnen....


Vi har det jobbigt här hemma just nu. Blueberry har försvunnit :(
Matte och husse släppte ut henne med Siri i förgår kväll. De var ute med henne i trädgården en stund tills Blueberry bestämde sig för att gå in till grannen. Matte tänkte att hon gör som Siri, går en sväng och kommer igen. Men vi har inte sett henne sen dess...

Vi gjorde precis som med Siri, gick i koppel och visade henne området och var vi bor. Ändå gick det inte lika bra som med Siri. Matte har verkligen inte gett upp hoppet, det finns ju katter som i borta i veckor, månader och till och med år som kommer hem igen. Men det är jobbigt och tungt. Varje gång man öppnar dörren och ropar och hon inte kommer så känns det en väldigt stor besvikelse.

Wildberry är den som lider mest. Hon skriker hela nätterna igenom. Matte får stiga upp flera gånger varje natt och trösta henne. Hon förstår inte var hennes mamma har tagit vägen?
Matte har gått och delat ut lappar till alla grannar i området med bild på Blueberry och hon uppmanar dem att titta i sina förråd och likande. Hoppas att det är så enkelt att hon bara har blivit inlåst någonstans.

Vi kan inte tänka oss ett liv utan våran Blueberry, så vi ber er att hålla tassar och tummar för att hon kommer hem igen!

//Siri, Wildberry, matte och husse

5 kommentarer:

  1. Nej :( Håller alla tassar jag har! Hoppas Blueberry kommer hem genast!

    Nosgos och tröstbuffar

    SvaraRadera
  2. Åh nej! Vi håller alla tassar vi har och matte håller tummarna. Hoppas att Blueberry hittar hem snart. Tröstbuff

    SvaraRadera
  3. usch och fy, håller alla tassar för att hon ska komma hem snart. Ge inte upp utan gå och ropa ofta, mycket och länge. Till slut kanske hon vågar sej fram. Hon har säkert blivit rädd och inte törs komma fram i stora otäcka världen. Nu kommer det dessutom ner en massa snö som är kall och blöt.

    SvaraRadera
  4. Nej, så tråkigt! Måtte Blueberry vara hemma snart igen. Vi håller tassarna jättehårt! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Blueberry vi kan inte heller tänka oss ett liv utan dig! Vi håller alla tassarna och tror att hon verkligen kommer hem!

    Sara, mitt bästa tipps är att kolla lite längre än vanligt. Ibland går de så långt att man inte tror det är sant!

    Stor kram från oss alla / Agnes

    SvaraRadera