5 november 2010

Flyttat!



Vi har flyttat! Den nya marklägenheten är helt underbar! Vi trivs allihopa. Det är större, fler fönster och en trädgård att vara i :)
Siri har varit ute med matte och promenerat runt i området. Vi ska sakta men säkert försöka vänja henne lite i taget. Tillslut ska hon få bli utekatt, men matte är lite orolig för henne. Det är inte lätt att släppa ut sina "bebisar" säger hon. Men Siri tycker hon är löjlig. Siri står vid dörren hela tiden och jamar och vill inget hellre än att bli utekatt nu direkt. Men det är matte som bestämmer...(tyvärr)

Vi har fått en "TV" också :) Det är ett akvarium med massa fiskar i. Snacka om underhållning! Man kan ligga och titta på "maten" som simmar runt där inne hur länge som helst. Vi ska se till att få upp lite bilder på vårt nya hem sen med. Vi ska bara komma i ordning lite bättre först.
Matte börjar bli riktigt tjock nu med, så det är svårt att ligga i hennes knä och det går definitivt inte att trampa tassar på hennes mage längre (Blueberry brukade alltid göra det innan). Nu tycker vi att det som finns där inne kan komma ut så att vi kan ligga i mattes knä igen. Någon ordning får det vara!

Vi hörs snart igen! Vi kommer uppdatera om hur det går för Siri att ta steget ut i "utevärlden"

//Siri, Blueberry och Wildberry

3 kommentarer:

  1. Vad kul att ni jamar! Spännande med ny lägenhet, mycket att utforska då! Och egen TV, häftigt. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att ni har kommit i ordning! Trädgård låter jättemysigt. Hoppas det finns gott om spännande djurliv att kika på. Fjäderkotletter är ju alltid underhållande. Möss vore säkert skojigt, men matte trodde inte att era tvåbeningar skulle vilja ha dem i trädgården?! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Åh så roligt! Såg bilderna på Flickr med : ) Underbara! Kramar från oss alla : ) Agnes

    SvaraRadera