28 november 2010

Lagom till första advent!

Myser hos husse efter sina äventyr i snön

Spanar ut i snöovädret

I går kväll kom hon äntligen hem! Vår älskade Blueberry! Matte stod i köket och såg Siri sitta ute på gatan och stirra på något. Matte undrade vad det var som var så intressant, så hon gick ut och kollade. Då får hon se Blueberry sitta hopkrupen intill husväggen. Så hon gick fram och plockade upp henne. Sen gick hon in till husse med Blueberry i famnen och han trodde knappt sina ögon! Hon hade fullt med snöklumpar i hela pälsen och en massa löv. Så när hon hade torkat och ätit så fick matte och husse borsta igenom hennes päls för att få bort alla löv. Sedan la hon sig i soffan och spann så nöjt!

Vilken lycka!

Idag har hon bara legat inne i värmen och myst. Hon har inte visat några tecken på att hon skulle vilja gå ut ännu. Matte har bestämt att hon ska få gå ut igen när hon vill det, för nu vet vi att hon hittar hem. Hoppas bara att hon inte är borta lika länge nästa gång. Sex nätter var hon ute i snö och kyla. Man undrar ju var hon sov?

Idag har Siri i alla fall fångat en mus. Hon åt upp halva och lämnade resten till matte som inte var så förtjust. Förstår matte inte att det är en gåva och att Siri bara vill hjälpa till med familjeförsörjningen? Ibland är de inte så smarta de där tvåbeningarna!

//Siri, Blueberry och Wildberry

7 kommentarer:

  1. Jippi! "svansdans" Härligt att blueberry hittade hem, vi har hållt allam tassar och tummar vi har. Mys ordentligt nu. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Åh, så glada vi blir över den goda nyheten! Välkommen hem, Blueberry! Måste varit skönt att bara vara inne och mysa efter att ha varit ute så länge i kylan. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Hurrjam. Så glad jag blev! Så skönt att Blueberry kom hem till slut!

    Nosgos

    SvaraRadera
  4. Nu kan vi andas ut! Åh vilken lycka! 6 nätter är många och vi spinner av lycka här! Många kramar från matte Agnes med Sven & Signe

    SvaraRadera
  5. Vilken lycka! så skönt att hon kommit hem igen. Det är så oroligt när de inte kommer hem på kvällen. Nu när det är kallt och snö är det ännu värre

    SvaraRadera
  6. Lycka!!! Äntligen kom hon hem igen.

    SvaraRadera
  7. Hmmm.. Hoppas att hon inte ger sig ut igen nu i denna kyla - hoppas att ni har någon liten kattkoja åt henne i fall hon tassar iväg på äventyr igen? *suck* En del katter bara måste få vara lite på rymmen ibland. Men inte den här årstiden! Hör du det, Blueberry!
    TassKram Wikki

    SvaraRadera