18 februari 2010

Smart matte!


Matte satt och tänkte på att hon nästan aldrig lyckas fånga alla tre katterna på samma bild. Så nu gjorde hon så att vi kom med på samma :) Ibland är matte lite fiffig!

5 kommentarer:

  1. Det där var riktigt snyggt gjort. Hur har hon gjort undrar vår Matte? Sixten och jag vill inte heller vara så nära varandra att Matte kan ta en bra bild.

    SvaraRadera
  2. Matte gjorde det i photshop, hon skaffade det igår så hon satt och testade lite. Men hon tyckte att det var svårt :) Nej vi tycker inte heller om att göra som matte vill, men det är ju det som är poängen med att vara katt :P Vilken tur att man har gjort så många framsteg inom tekniken så att man kan lösa det ändå :D

    SvaraRadera
  3. Och väldigt duktig på datorn tror vi! Snyggt! Tasskram

    SvaraRadera
  4. Wow, vilken fin bild. Photoshop är min människas favoritprogram. Men tyvärr har hon inte så mycket tid att sitta och leka med det som hon säjer. Förut satt hon mycket mera när hon jobbade med det, men sen hon bytte jobb så hinner hon inte. Det är lite synd för jag skulle oxå vilja ha så fina bilder på mej.

    SvaraRadera
  5. Ja det är faktiskt väldigt roligt att kunna fixa sina bilder lite "hur som helst", men det tar ju en sån väldig massa tid. Så det är nog inget som vår matte kommer att göra så ofta tyvärr. Matte tycker att det är trevligt med alla som har hittat till bloggen :) Ni är varmt välkomna!

    SvaraRadera