18 februari 2010

Signatur och nallar!



Nu har vi ordnat med en liten signatur! :) Matte tyckte att det var dags att skaffa det, nu när vi hade fått en sån fin bloggheader. Så detta inlägget blir mest som en test för att prova och se hur det blir! Det är en sak matte har tänkt skriva om länge nu, men hon glömmer det varje gång. Blueberry hon hämtar alltid en liten nalle som husse har på sitt nattduksbord och går runt med den i munnen och skriker. Konstigt tycker vi, men hon kanske bara vill ha uppmärksamhet. Hon är kastrerad så det vore konstig om hon trodde att hon var skendräktig eller något liknande. Någon annans katt som gör något liknande?

5 kommentarer:

  1. Snyygt med signatur sådär. Matte har också tänkt fixa en sådan, men än sålänge har vi våra signaturer på bilderna istället.
    Matte undrar lite om er Matte har en speciell kamera, visst är det fotografen som är viktigast men set är ju också skillnad på kamera och kamera. Vi lägger till er bland våra länkar.

    SvaraRadera
  2. Ja det är fint med en signatur, matte vill bara göra så att det inte är en vit ruta runt den. Men det är knepigt :) Matte har en Nikon D60 och hon fotar mest med ett av nikons macro objektiv :) Ja sen matte bytte kamera så har bilderna fått en helt annan kvalitet :) Kattkramar!

    SvaraRadera
  3. Åh så fin signatur! Har inte varit med om att nån skriker så ; ) Sven går runt och mumlar, inte jamar ; ) Ha en skön kväll! Kram från Agnes

    SvaraRadera
  4. Hon har blivit hellustig :P Hon vill kanske bara att jag ska leka med henne :) Vad sött att han mumlar (Önskar att Blueberry också gjorde det, hon jamar så högt!) hehe. Detsamma Agnes. Kramar!

    SvaraRadera
  5. Jag har en Norsk skogskatt hemma som gillar att gå runt med olika gossedjur och skrika. Vi brukar säga att hon tror att hon fångat en mus. :P

    SvaraRadera