20 mars 2010

Herrbesök.






Hej Bloggen!
Idag så har vi en liten överraskning. Det är nämligen så att Wildberry löper just nu och matte råkade snubbla över en jättefin hane som inte var kastrerad. Han är röd randig, lurvig och mycket sällskaplig. Han heter Tyson :) Så nu är han här hos oss och vi håller tummarna för att det ska bli några kattungar längre fram. Dock verkar det lite trögt, eftersom han bara vill leka med Wildberry. Fast nu för en stund sen så försökte han faktiskt "hoppa på" henne, men sen blev han rädd när hon fräste på honom. Så vi hoppas att han tuffar till sig lite. Han ska stanna tills imorgon i alla fall. Blir det något så blir det annars så får det bli ett nytt försök längre fram igen.

Förresten så har matte "nätat" in hela balkongen idag så Siri och Blueberry kan vara ute hur mycket de vill nu utan att matte behöver oroa sig :) Det är super! Både för oss och henne!

/Siri, Blueberry O Wildberry

4 kommentarer:

  1. Håller tassarna och hoppas de blir .. av .. :D
    Kattungar är ju så underbara.

    SvaraRadera
  2. Fint besök! Tyson verkar känna sig som hemma. Kanske det kan bli lite småmissar. Skönt att nätet är på plats, för balkonglivet är viktigt på våren och sommaren. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Åh vad fin han är Tyson! En riktigt fin herre! Hoppas att han faller i smaken inte bara hos matte : )

    Skönt med nät på balkongen!

    Här har allt börjat smälta så S&S smutsar ner hela huset med små svarta tassavtryck! Så sött : )

    SvaraRadera
  4. Hejsan oj oj lik min Champis ;) hoppas det blir små bebisar:) kattbebisar är såå söta..:D lycka till wildberry //Champis,Ida,Mysan

    SvaraRadera