25 mars 2010

Mysiga katter.

Mys i soffan (inte konstig matte måste dammsuga den hela tiden)

Två bollar

En söt drömmare

Hej mamma, sluta fota mig när jag försöker sova!

Idag så har matte varit borta hela dagen. Tillslut kom hon hem igen med en massa saker. Det var utemöbler, balkonglådor, jord, blommor och en massa annat. Sen for hon ut på balkongen och ställde till med en stor röra. Det var mycket spännande att lukta på alla saker hon tagit med hem. Tillslut så var hon färdig och städade undan allt, då blev det jättefint med en massa vårblommor överallt. Så nu har vi en vårfin balkong vi kan njuta av!

/Siri, Blueberry O Wildberry




7 kommentarer:

  1. Mjau på er snyggingar! Tack för att ni tassade in till oss. Alltid lika roligt med nya kattvänner. Vad häftigt att er matte släpade hem en massa blommor! Vi brukar tugga på de blommor som mamsen planterar, och då blir hon inte så glad. "Låt bliii!" vrålar hon och viftar med armar och ben (ser jätteknäpp ut)!
    "Vadå´rå´?!" muttrar vi tillbaka och petar tänderna lite nonchalant med en utspretad klo. "Vi vill ju bara kolla om det finns nåt skojsigt i blomlådorna!"

    Hon har ingen humor, morsan!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad mysigt ni verkar ha det där i soffan. Idag på morgonen så låg Sixten och gottade sig i soffan och han såg så söt ut där också, tyvärr ligger han på en mörk filt så det är omöjligt att få bilder på honom då.

    SvaraRadera
  3. oj oj vad söta bilder på er :D mys i soffan är bäääst.. vi bruka åxå mysa i soffan.. :D Husse håller på och vår städa vår balkong.. så den blir åxå fin.. :D Kan tänka oss att det blev super fint när er matte var klar :D

    //Tass kramar Champis,Ida,Mysan

    SvaraRadera
  4. Älskar den första bilden med båda fröknar! Jag skall sno mattes idé med krydd-tunnan! Så smart! Vi planterade blommor idag med : ) Sven och Signe hjälpte till, slogs och luktade på allt. Selma sov i vagnen ute! Stor kram från oss! Agnes

    SvaraRadera
  5. Helt rätt att hjälpa matte med planteringen. Man måste ju provsniffa, och kanske smaka lite på, blommorna. Jättefina bilder på er! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Ser ut att vara en riktigt skön soffa! Det är ett himla gnäll om hår, förstår inte detta! Spännande med planteringar, klart man måste vara med och övervaka(provsmaka)arbetet..Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Måste ha ätit för lite taurin kanske.. för ja ser inga två bollar på den bilden.

    Ser ut som ni har det riktigt gott annars!

    Nosbuff!

    SvaraRadera