11 mars 2010

Look-a-Like


Nu när vi ändå har börjat med Look-A-Likes så kan vi lika gärna fortsätta! För visst är väl Siri lite lik en uggla? Det tycker i alla fall matte.

Som ni se så har matte ändrat om lite i bloggen. Så nu finns det olika flikar högst upp. Där kan ni läsa mer om oss! Idag så har vi haft tvättdag igen och det är ju så roligt att hjälpa matte med tvätten. Det är underbart att sova i tvättkorgen, att springa rakt in i tvättställningen så att allt ramlar ner och att lämna massor med pälstussar :D Matte tycker säkert också att det är roligt, innerst inne. Det var allt för idag, nu ska vi mysa med matte i soffan.

/Siri, Blueberry O Wildberry

10 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg du har!
    visst hon liknar nog lite en uggla! hehe
    kram kram till er alla!
    /Linn

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket :) Ja hon är en liten Uggla :P Kramar

    SvaraRadera
  3. Tar du med en hel kladdkaka till skolan då på måndag? ;)

    SvaraRadera
  4. Mjau på er! Så fint ni har hemma hos er! De vackra bilderna på er katter är ju rent fankattiska! Vi tycker också det är jätteskoj när matte tvättat. Då måste man hjälpa till att sätta rätt doft på kläderna igen genom att rulla runt på dem. Riktigt hårt jobb ibland, men vad gör man inte för att hjälpa sin matte? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Hi hi hi, lite lika : ) Undrar vem som Blueberry är lik?

    Hoppas det går bra med hårtussarna. Kammas fröknarna ofta? Vi kammar inte våra missar alls, ingen gillar det. Men de har inte så mycket hår.

    Jättefint är det! Och jag gillar "Tassavtryck" : ) Ha en bra helg!

    Kram Agnes med alla 3 S S S

    SvaraRadera
  6. Jag sitter och funderar på vem Blueberry är lik, men hon är inte särskilt lik någon :P Hon är lik sig själv!

    Jag borstar dem varannan dag ungefär, men de tycker inte om det alls. Särskilt Siri blir jättearg och det är ju hon som behöver det mest. Typiskt! :)

    Vad bra att du gillar det, det är ju lite roligare än kommentarer :)

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Hejsan :D jo visst är det kul och rulla in sej igen i tvätten :) Jajjemän Matte tycker ju det Fredags mys :) / Kram/Mysan,Champis,Ida

    SvaraRadera
  8. Det var väldigt likt en uggla, med de stora gula ögonen! Vi gillar också tvätt, men matte brukar muttra något om hår, vi vet inte vad hon menar. Tasskram

    SvaraRadera
  9. Hon är verkligen lik en uggla :)
    Hur går det med fot träningen?

    SvaraRadera
  10. ♥ ♥ ♥ GRATTIS ♥ ♥ ♥ DU ÄR EN AV FINALISTERNA I "VECKANS BLOGG". FRAM TILL SÖNDAGEN DEN 21 MARS KAN DINA LÄSARE RÖSTA PÅ DIG PÅ FÖLJANDE LÄNK:

    http://caroflina.blogg.se/2010/march/finalisterna-i-veckans-blogg-vecka-10.html

    SvaraRadera