15 mars 2010

Rösta på oss?





Hej Alla!
Idag har vi varit ute på ett äventyr. Eller ja, alla utom Blueberry som bara vill stanna inne och mysa. Matte plockade fram cykeln och tog med Siri och Wildberry ut på en cykelfärd till Ynde. När vi kom fram dit så var det fortfarande mycket snö kvar, så vi fick parkera cykeln. Vi gick en lååång runda och på vägen tillbaka så var Siri helt slut, men vi lyckades ta oss tillbaka till cykeln igen! Sen fick vi ligga i cykelkorgen och vila medan matte gjorde allt jobb. Det är så det ska vara :)

Förresten så är vi med i en tävling om att bli veckans blogg hos Carolina och vi har blivit en av finalisterna :) Så snälla gå in på länken nedan och rösta på oss!!

http://caroflina.blogg.se/2010/march/finalisterna-i-veckans-blogg-vecka-10.html

/Siri, Blueberry O Wildberry!

12 kommentarer:

  1. Sara, det här var så vackra bilder av er alla fina fina tjejer! Gud man blir så glad av att ser er! Lägg in dessa på flickr bums : )

    Nu skall vi rusa att rösta på ER!!!!

    Kram från Agnes + 3 S S S

    SvaraRadera
  2. Ja jag ska logga in på Flickr och göra det nu! :) Tack för er röst Agnes och de tre S:en :) Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej! Mamma tackar för berömmet! Vilken fin blogg. Vi röstade på er förstås ;-)

    Mamma fick nästan en klump i halsen av att se din vackra Siri. Hennes första katt var också en skogisblandning, VÄLDIGT lik din Siri! Så vacker!!

    SvaraRadera
  4. Va fina bilder! Vilken ras är din katt?:)

    SvaraRadera
  5. Ja, det är jättefint med randiga katter! :-)
    Alla dina skogisar är jättevackra! Har en stor förkärlek till dem ;-)

    Musse, skogisen som jag hade var en riktig storjägare! Minns när jag var liten och han hoppade upp i min säng. Borrade in ansiktet i pälsen och kände doften av barr, kåda och annat han samlat på sig under sina skogsäventyr! Vi var födda samma år och redan från första början tydde han sig mest till mig.

    Han var en enorm katt.. 9-10kg. Haha. Men inte en uns fett utan väldigt kraftig benstomme!

    Älskar bild nr 3 på Wildberry med svansen rätt upp i vädret! En riktig fluffsvans.

    SvaraRadera
  6. Härligt med stora katter! Alvin är 5,5 månad men han blir nog en bjässe.

    Fast den goda utedoften drar han inte in eftersom att han är innekatt :/ Men hos föräldrarna på landet får han vara ute och roa sig! Han har hela tiden koll på var jag är. I bostadsområdet där jag bor blir det bara promenad i sele.

    Tasskramar!

    SvaraRadera
  7. Vilka fina bilder! :D
    Klart vi mjauar på er!

    SV: Tack så mycket! :)

    SvaraRadera
  8. Otroliga bilder från utflykten! De är så vackra att man inte kan se sig mätt på dem. Matte älskar sista bilden, där det måste finns något riktigt spännande till vänster utanför bild.

    Skönt att tassa runt men sedan kan matte få fixa hemtransporten. Det verkar vara ett lagom stort mysställe i cykelkorgen. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  9. så fina kort ;) härligt att vara ute :) Tack för komentarena :D Idag har vi varit ute på balkongen lääänge och det var skönt :) /Kram NatiZ och Champis,Ida och Mysan!

    SvaraRadera
  10. Wow, vilka bilder! Och tänk att ni får åka i korg och inte i bur! Cool matte ni har! Nosbuff

    SvaraRadera